Maisemaruise

Tiedote 22.6.2020
Vallitsevan tilanteen vuoksi F-rockers ry pahoitellen joutuu perumaan tämän vuoden Maisemaruisen. Muuttujia ja riskitekijöitä on sen verran paljon vielä olemassa, että katsomme kaikille parhaaksi hypätä Ruisen osalta tämän vuoden yli ja kohdistaa uudet ajatukset ja ideat vuoden 2021 Maisemaruiseen. Emme halua vaarantaa muita järjestämiseen osallistuvia tahoja emmekä teitä ihanat kanssaruiseilijat, joten pysytään terveinä ja ruisaillaan hienoissa maisemissa Kanta-hämeessä taas kesällä 2021!

 

Tapahtuma on nimensä mukainen kaikenikäisten ja -kokoisten ajoneuvojen kiertoajelu idyllisissä Kanta-Hämeen maisemissa.

Lähtöpaikkana toimii yhteistyökumppanimme Forssan Autokeidas. (Keitaankatu 1, 30100 Forssa)Reitti kulkee siis Autokeitaalta kakkostien ja lammintien kautta Jokioisille josta menemme Vaulammin kautta Somerolle. Somerolta ajelemme suorinta mutkatietä Portaaseen. Portaasta porhallamme Tammelan keskustan läpi ja Häiviäntien kautta takaisin kakkostielle. Kakkostietä pitkin palailemme Vorsaan Leather Heavenille. Perillä meitä odottaa edullista ruokaa ja avoin Leather Heaven.

Joten jos omistat harrasteajoneuvon, niin mukaan vaan. Oli se sitten kaksi- tai 16-renkainen menopeli. Muuten kannattaa tulla tienpientareelle ihastelemaan, kuinka bensa palaa.

Ruise siis maksuton edelleen.

Tuu sääki ku määki oon siälä!

Lisätietoja saat myös soittamalla Lehden Matille numeroon 0400-633 506

 

 

Tässä kuvia aiemmista tapahtumista:

« 1 annettu 3 »

Tapahtumajulisteet menneiltä vuosilta:

maisemaruise2016_A3

Maisemaruise

Maisemaruise11

maisemaruise

Follow us on social media: