Yhdistys ja sen historia

Yhdistys on perustettu vuonna 2005 harrasteajoneuvo ja rock ’n’ roll kulttuurin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Mukana tuolloin oli neljä jäsentä. Nykyään muutama enemmän.

Hallituksen jäseniä on matkan varrella vaihtunut niinkuin yhdistyksenkin jäseniä. Alkuperäisestä nelikosta jäljellä on enää kaksi. Jotka jälleen nykyään hallituksessa mukana.

Vuodesta 2013 olemme järjestäneet tapahtumaa nimeltä maisemaruise. Ensimmäisenä vuonna mukana oli noin 88 autokuntaa ja joka vuosi olemme kasvattaneet autokuntien määrää hitaasti, mutta varmasti. Toisena vuonna järjestimme ruisen jälkeen iltakekkerit Blue Poolissa, jossa musisoinnista vastasi laulu- ja soitinyhtye Trashville. Kolmantena vuotena päätimme järjestää kekkerit ilman ulkopuolista toimitsijaa.

2014 aloimme tosissamme hankkimaan varoja ruisingin järjestämiseen sekä talli/kerhotilojen rakentamiseen. Tämän hetkinen tavoite on, että kesällä 2017 pidämme kerhotiloissa niin sanotut Kran Ouppening pileet.

Follow us on social media: